Скандал се разрази между Костадин Костадинов, Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Поводите

...
Скандал се разрази между Костадин Костадинов, Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Поводите
Коментари Харесай

Жесток скандал в ефира на НоваТВ. Костадинов излезе от кожата си

Скандал се развихри сред Костадин Костадинов, Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Поводите за него бяха въпроси на водещите на „ Здравей, България “ по Нова Тв.

Каква е разликата сред Политическа партия -ДБ и ГЕРБ И Движение за права и свободи. Те са едно и също нещо и го демонстрират всеки един ден в Народното събрание. Каква е разликата сред тях. Ама това не е нашата теза, вижте им ръководството, те са в коалиция, стартира Костадинов.

Тук обаче Виктор го захапа: Казват, те са същите – Българска социалистическа партия и Възраждане. И това отприщи гнева на политика.

И по какъв начин тъкмо сме същите, при изискване че предходната година Българска социалистическа партия управляваше с ПП-ДБ. Ние ли сме управлявали с ПП-ДБ. Как може да кажете сходно нещо, реагира бурно Костадинов.

Казвам, че някой би могъл да го каже, посочи Николаев.

Извинявайте, това е операция. Казвате от тези, които са по този начин наречените платени анализатори, на тях по тази причина им се заплаща. Как може да казвате, че сме едни и същи с тези, които управляваха дружно с ПП-ДП предходната година и които управляваха с Движение за права и свободи 2013-2014 година, добави Костадинов.

Движение за права и свободи, ГЕРБ и Политическа партия са едно и също, продължи Николаев.

Едно и също, несъмнено, те ръководят дружно, имат еднаквии политики, те се поддържат дружно, те дружно погазиха конституцията, съобщи още водачът на Възраждане.

Тогава се намеси Мирослава Иванова и напомни, че Българска социалистическа партия и Възраждане имат идентични визии по основни тематики, измежду които е войната в Украйна.

Българска социалистическа партия поддържа Възраждане, те поддържат нас. Как може да кажете, че имаме идентични визии, аз да съм подписвал контракт по тематиката за Украйна, не бе на себе си Костадинов.

Виждайки, че напрежението ескалира, Виктор прикани: Успокйте се се взаимно.

Аз съм спокоен, само че тези маинпулации в действителност ми идват малко нагоре, отговори Костадин Костадинов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР